Selecteer een pagina

BCH Prijsvoorspelling – 27 september

De Bitcoin Cash laat een verbazingwekkende intraday-wandeling zien als het stijgt van het huidige dieptepunt van $216 naar de huidige handel boven de $225.

BCH/USD-markt

Sleutel Niveaus:

Weerstandsniveaus: $245, $255, $265

Steunniveaus: $200, $190, $180

BCH/USD wordt gezien als een factor die de prijs boven het kritische weerstandsniveau duwt. De munt handelt boven de 9-daagse en 21-daagse voortschrijdende gemiddelden om te handelen tegen $225.86 op het moment van schrijven. De Bitcoin Cash wordt ook gezien met de focus op het bullish momentum na een duurzame doorbraak boven het kanaal. Meer nog, de munt heeft sinds het begin van de dag meer dan 2.01% gewonnen omdat het $215 steun gebruikt als een springplank om het opwaartse momentum te ontwikkelen, dat nu aan kracht wint.

Wat te verwachten van Bitcoin Cash (BCH)

Daarentegen, als BCH/USD boven de 9-daagse en 21-daagse voortschrijdende gemiddelden blijft, kan de koers het weerstandsniveau van respectievelijk $235 en $240 doorbreken. Ondertussen geeft de technische indicator aan dat de stieren klaar zijn voor actie, vooral wanneer de opwaartse RSI (14) begint. Elke verdere stijgingsbeweging boven het kanaal kan de weg vrijmaken naar de weerstandsniveaus van $245, $255 en 265.

Met andere woorden, als de koers onder het voortschrijdend gemiddelde daalt, kan de markt gedwongen worden om ofwel een range-gebonden beweging te maken ofwel een neerwaartse beweging te beginnen. Dit kan waarschijnlijk dienen als een grote klap voor het marktsentiment, aangezien handelaren dit zouden kunnen interpreteren als een teken van onderliggende zwakte. De volgende belangrijke steun komt op $210, die gevolgd kan worden door $200, $190 en $180 steunniveaus.

Als we naar BCH/BTC kijken, valt hier op dat de markt zich voorbereidt op een trendbreuk en dat een kortstondige bullish breakout waarschijnlijk kan optreden omdat de technische indicator RSI (14) zich rond het 44-niveau beweegt en dit zou het dichtstbijzijnde weerstandsniveau kunnen vinden op 0,0225 BTC en hoger.

Echter, als de kopers er niet in slagen om de huidige marktwaarde op 0,0210 BTC te houden, kan de marktprijs waarschijnlijk een neerwaartse beweging blijven maken, terwijl het verder dalen de munt tot het steunniveau van 0,0190 BTC en lager kan brengen.