Selecteer een pagina

De populaire cryptoanalist en technische handelaar Michaël van de Poppe raadde twee altcoins aan terwijl hij ook zei dat bitcoin een run kon maken naar $11.400 na het bouwen van impulsen tegen de huidige prijs.

In een handelssessie die op 24 september op YouTube werd gepubliceerd, benadrukte de analist altcoins Curve Token (CRV) en Swipe (SXP) als twee projecten die op korte termijn een bull-run zouden kunnen aangaan.

CRV, dat als bestuursteken voor de decentrale financiële (DeFi) platformcurve dient, werd voor het eerst midden augustus gelanceerd tegen een handelsprijs van $12. Sindsdien is de altcoin gedaald tot $1.02, wat volgens Van de Poppe potentieel ondergewaardeerd is en in een opleving tot boven de $2.20 zou kunnen zijn.

Van de Poppe wees ook op de SXP-token van Swipe, die de portemonneeapplicatie van het netwerk voedt. SXP raakte eerder een hoogtepunt van $5.00 in het midden van de DeFi rage vorige maand, alvorens aan $1.30 te vallen. De technische analist voorspelde het teken zijwaarts op korte termijn zou ruilen alvorens een onderbreking boven $3.00 te maken.

Van de Poppe merkte op Twitter ook op dat de bitcoin rond het huidige prijspunt van $10.700 aan dynamiek opbouwt. Volgens de handelaar zal BTC waarschijnlijk de huidige prijsklasse blijven testen vooraleer te springen naar $11.400 of hoger, afhankelijk van het feit of de Amerikaanse dollar de groei vertraagt.

$BTC #BITCOIN

Mooi, we houden hier vast.

Ziet er klaar om de $10.700-10.800 gebieden te testen en misschien zelfs $11.200-11.400 als de Dollar voor een beetje vertraagt. pic.twitter.com/vxAhMbjNQ5 – Crypto Michaël (@CryptoMichNL) 24 september 2020.

Aanbevolen afbeelding tegoed: Foto via Pixabay.com