Selecteer een pagina

Een vrouw uit Nevada is door de Californische aanklagers beschuldigd van het betalen van $5.000 in bitcoin om een huurmoordenaar op het donkere web in te huren om haar ex-man te vermoorden.

Kristy Lynn Felkins, 36, van Fallon, werd vorige week in een aanklacht belast met het sturen van de bitcoin naar een hitman website die een zwendel bleek te zijn, zei de federale eisers van Sacramento.

De aanklagers zeiden dat ze tijdens de onderhandelingen met de website in 2016 een contract heeft gesloten om haar ex-man te laten vermoorden toen hij naar Chico in Californië reisde.

Een criminele klacht deze maand beschuldigde Felkins van het gebruik van interstatelijke handelsfaciliteiten bij het plegen van huurmoord.

BITCOIN SCAMMERS HAALDEN ALLEEN AL IN 2020 24 MILJOEN DOLLAR OP: RAPPORTEER

De federale onderzoekers zeiden dat ze vorig jaar van het vermeende complot hebben geleerd.

De nepwebsite werd niet geïdentificeerd in de klacht.

De rechtbank beschuldigt Felkins ervan contact op te nemen met de website via een account genaamd KBGMKN.

DE VROUW DIE IN MOORD-VOOR-HUUR COMPLOT TEGEN STIEFVADER WORDT BESCHULDIGD, WEIGERT VOOR DE RECHTBANK TE VERSCHIJNEN OM TV TE VERMIJDEN.

Hoe weet ik dat je geen FBI bent, ze hebben wel de mogelijkheid om je apparaat te besmetten en ze terug te traceren naar hun echte IP, schreef KBGMKN in één uitwisseling, volgens de aanklacht. Gewoon voorzichtig zijn.

Op een ander punt heeft de website KBGMKN over de hit gemazeld.

De klus wordt maandagmorgen geklaard. Laat ons weten als hij met iemand anders in de auto naar het werk gaat, dat je niet gewond wilt raken, je moet het ons vertellen, zei het bericht. Onze man zal hem op het adres van het werk opwachten, en wanneer hij hem ziet zal hij hem neerschieten (sic) zodra hij uit de auto stapt; maar als hij niet alleen is kunnen kogels de andere persoon ook pijn doen.

KLIK HIER OM DE VOSNIEUWS APP TE KRIJGEN

De Sacramento Bee, die het nieuws over de aanklacht brak, meldde ook dat Felkins niet kon worden bereikt voor commentaar donderdag.

Ze moet voor de rechtbank verschijnen op 30 september.