Selecteer een pagina

Origineel artikel op basis van tweet

De boosdoener die $150 miljoen in BTC, ETH en ERC2 penningen stal houdt verschuivend de gestolen crypto tussen zijn portefeuilles en blijft wat van het naar de Uniswap dex sturen.

Whale Alert crypto tracking service heeft opgemerkt en onder de aandacht van het publiek gebracht dat in de afgelopen twintig uur ongeveer een dozijn overdrachten van Synthetix Network Token (SNX) hebben plaatsgevonden, gemarkeerd als overgedragen van KuCoin 2020 Hack naar onbekende portemonnee.

Het bedrag dat de hacker tot nu toe heeft verhandeld is ongeveer $6.741.064 in SNX.

KuCoin hacker houdt de bedrading van gestolen fondsen bij

Volgens gegevens gepubliceerd door Whale Alert, werden in de afgelopen twintig uur bijna $7 miljoen overgemaakt door de hacker die erin slaagde om met succes een totaal van $150 miljoen in Bitcoin, Ethereum, Ocean en ERC20 penningen op 26 september van het Singapore-based KuCoin handelsplatform te verpakken.

Beeld via Twitter

Zoals eerder gemeld door U.Today, de hacker was actief met behulp van Uniswap uitwisseling om het geld wit te wassen en, volgens de screenshots gepubliceerd op Twitter, hij / zij blijft gebruik maken van dat platform.

$150 mln in crypto weg, de gemeenschap reageert onmiddellijk…

De crypto-gemeenschap werd zich snel bewust van de aanval en de $150 miljoen aan crypto die de hacker verloor.

Tron CEO Justin Sun en Binance chief CZ reageerden onmiddellijk en boden hun hulp aan als een van de KuCoin-fondsen op Poloniex en Binance zou landen.

Bovendien zei Sun dat TronScan het adres van de hacker zou labelen, zodat elke overdracht van de gestolen crypto gemakkelijk kan worden getraceerd.

Tether handelde door het bevriezen van $20 mln aan USDT op basis van ERC20, zoals bedrijf CTO Paolo Ardoino aankondigde.

Het KuCoin-team onthulde dat alleen de hete portemonnees werden gecompromitteerd, waarbij de crypto werd vermist, en beloofde dat alle verliezen voor de klanten zouden worden gecompenseerd door de ruil.

Sommigen gaan er echter van uit dat dit door iemand binnen het bedrijf gemaakt zou kunnen zijn met de prominente Chinese verslaggever Colin Wu onder hen; hij citeerde een anonieme bron uit KuCoin.