Selecteer een pagina

De Huobi Group, die in 2013 werd opgericht, is een van de toonaangevende blokketenbedrijven in de sector.

Het is veilig om te zeggen dat het bedrijf sindsdien een lange weg heeft afgelegd en dat het op dit moment een verscheidenheid aan diensten aanbiedt voor zijn brede gebruikersgroep. Huobi heeft wereldwijd mensen in dienst en biedt een groot aantal crypto-gerelateerde diensten aan, waaronder handel in digitale activa, portemonnee, mijnbouwpool, incubatie, onderzoek, eigen investeringen, enzovoorts.

De handel in cryptokronen is de afgelopen jaren sterk in de belangstelling gekomen en beurzen zoals Huobi hebben hard gewerkt om hun aanbod uit te breiden. Derivatenproducten zijn, afgezien van de traditionele contante handel, explosief in de belangstelling komen te staan en Huobi doet zijn best om dit aan te pakken.

Onder de populaire handelsproducten zijn de futures, eeuwigdurende swaps en optieplatforms. In deze gids gaan we dieper in op de werking van deze tools en geven we stap voor stap uitleg over het gebruik ervan.

Snelle navigatie:

Huobi Futures 9.6 UI/UX 10.0 Veiligheid 9.2 Vergoedingen 9.0 Muntenvariëteit 10.0 Liquiditeit 10.0 Pros Vereenvoudigde handelsinterface met een verscheidenheid aan functies, veteranenbeurs

One stop shop voor het verhandelen van futures, opties en perpetuele swaps

Een overvloed aan handelsparen om te kiezen uit Cons Limited activa voor eeuwigdurende ruilhandel

Verificatie is verplicht voor Huobi Futures Join Huobi

Hoe kan ik me inschrijven op Huobi?

Maar vooraleer iets anders te doen, moet je je eerst registreren voor een account. Het proces is vrij eenvoudig. Er is geen verplichte Know-Your-Customer (KYC) procedure voor spot trading, maar als u de derivatenplatforms wilt gaan gebruiken, is de ID-verificatie verplicht.

Zo ziet het registratiescherm eruit:

Het enige wat hier nodig is, is een e-mailadres dat later via een verificatiecode moet worden geverifieerd.

Zodra u uw account heeft geopend, is het sterk aanbevolen om een paar extra veiligheidsstappen te nemen. Ten eerste is het belangrijk om de Two-Factor Authenticatie (2FA) in te schakelen, met behulp van de Google Authenticator app.

Daarnaast heeft Huobi een paar extra stappen genomen om uw account te beschermen in het geval dat het wordt gehackt, zoals e-mail verificatiecodes, telefoonverificatiecodes, een aangewezen fondswachtwoord om de beveiliging van de activa te garanderen, enzovoort.

Als u wilt handelen op het derivatenplatform, moet u een extra ID-verificatiestap doorlopen waarbij u uw namen, een door de overheid uitgegeven paspoort, rijbewijs of ID-nummer moet invoeren en een foto daarvan moet uploaden.

We hebben alle stappen doorlopen en onze ervaring is dat het proces naadloos verliep en dat het KYC niet meer dan een paar minuten nodig had om door het team van Huobi te worden voltooid en goedgekeurd.

Hoe kunt u geld storten en opnemen?

Nu je je account hebt opgezet, is het tijd om het te laden met wat geld. Het storten is vrij eenvoudig en gebruikers kunnen kiezen tussen een groot aantal cryptocijfers, waaronder Bitcoin, ETH, USDT en vele andere.

In de bovenste navigatiebalk moet u met de muis over Balansen gaan en de rekening kiezen die u wilt financieren. Ongeacht waar u in eerste instantie stort, kunt u het geld gemakkelijk overmaken tussen de rekeningen – het is direct.

Nadat u de cryptokaart die u wilt storten hebt geselecteerd, hoeft u alleen maar op de knop storten te klikken, die dit scherm opent. In dit geval hebben we de stablecoin USDT gestort.

In ieder geval, ongeacht de cryptocurrency die je stort, zorg ervoor dat je het transactienetwerk correct selecteert (indien van toepassing) – in ons geval gebruikten we USDT op de ERC-20 standaard van Ethereum.

Van hieruit kunt u snel en zonder kosten overschrijvingen doen tussen de verschillende interne rekeningen en uw derivaten financieren. Het enige wat u hoeft te doen is de rekening te openen, de valuta te selecteren die u wilt overboeken, het bedrag op te geven en de transactie te bevestigen:

Zodra dit gedaan is, bent u klaar om te beginnen met het gebruik van de aangeboden afgeleide producten. Laten we ze allemaal eens bekijken.

Hoe handel je in Bitcoin-opties op Huobi?

Opties zijn een van de meest populaire derivaten, die voortdurend worden gebruikt in de traditionele financiële sector. De laatste tijd is er ook een enorme vraag naar cryptocurrency opties. Houd echter in gedachten dat derivaten en opties niet worden aanbevolen voor beginners, omdat ze meer risicos met zich meebrengen.

Huobi Futures heeft een speciaal optieplatform waar gebruikers momenteel zowel Bitcoin- als Ethereum-opties kunnen verhandelen. In deze gids zullen we ons richten op Bitcoin.

Per definitie vertegenwoordigt een optiecontract een overeenkomst tussen twee partijen om een transactie op de onderliggende waarde (in dit geval – Bitcoin/USDT-index) te faciliteren, tegen een vooraf bepaalde prijs (bekend als de Strikeprijs), vóór de vervaldatum.

De aankoop van een CALL-optie betekent dat de koper het recht heeft om BTC te kopen voor de nominale waarde van het contract tegen de uitoefenprijs. Aan de andere kant betekent een PUT optie dat de koper het recht heeft om BTC te verkopen onder dezelfde voorwaarden.

In het onderstaande voorbeeld laten we zien hoe u een CALL-contract op Bitcoin kunt kopen en alle benodigde details. Ten eerste, wanneer u op het Huobi Opties handelsplatform landt, zult u dat zien:

In de linkerbovenhoek selecteert u het type Bitcoin-optiescontract waarmee u wilt handelen. Voor dit voorbeeld hebben we het Wekelijkse BTC-contract gebruikt met een uitoefenprijs van $8.500 en een vervaldatum op 18 september, en een hefboomniveau van 5x.

Hieronder vindt u het bord waar u de prijzen van de verschillende contracten kunt volgen op basis van hun uitoefenprijsfactor.

Zoals te zien is in dit voorbeeld, kost ons contract ongeveer $2.400 om te kopen (bid). Huobi gebruikt een systeem waarbij handelaren posities kunnen openen op basis van contracten, waarbij één BTC-optiecontract gelijk is aan 0,001 BTC of ongeveer $10 tegen de huidige tarieven, vanaf het schrijven van deze gids.

De pari-waarde voor een contract van ETH-optie is gelijk aan 0,01 ETH, of ongeveer $3 tegen de huidige tarieven. In tegenstelling tot andere margebeurzen kunnen gebruikers zich aansluiten bij de handel in opties op Huobi met vrij lage toetredingsdrempels.

Laten we nu eens kijken hoe we een CALL-positie kunnen openen, want we gaan ervan uit dat de prijs van Bitcoin boven de uitoefenprijs van $8.500 op 18 september zal sluiten.

Uit het bestelmenu hebben we een prijs geselecteerd waar we het contract voor willen kopen – het is $2414 en het aantal contracten dat we willen kopen, in dit geval is het het maximale bedrag van 25 contracten, dat is ongeveer $250.

Zodra we op de Buy Call knop drukken, wordt onze Limietorder geplaatst en wanneer de Mark prijs van het contract bereikt is, wordt de order uitgevoerd en hebben we 25 contracten ($10 per stuk) die ons het recht geven om Bitcoin te kopen tegen $8.500 (uitoefenprijs) wanneer het contract afloopt op 18 september.

Als de prijs van Bitcoin boven de $8.500 ligt, zullen we winst maken, als het daaronder ligt, verliezen we de optiepremie.

Hieronder staat onze open positie – we zijn erin geslaagd om binnen te komen voor een prijs van $2.459 – en we hebben 24 contracten openstaan. Onder de orderbox kunt u uw posities en hun prestaties volgen.

Als u de positie wilt sluiten, kunt u de prijs opgeven waartegen u wilt sluiten en het totaalbedrag van uw positie dat u wilt sluiten.

Nu, in dit voorbeeld, hebben we alleen laten zien hoe je een CALL-optie voor Bitcoin kunt kopen, maar gebruikers kunnen ook PUT opties kopen en ze kunnen ook contracten verkopen. Voor gedetailleerde informatie over hoe u deze handelingen kunt uitvoeren, kunt u de officiële handleiding raadplegen.

Hoe handel je Bitcoin Futures op Huobi?

Verder zijn de Bitcoin-futures ook beschikbaar op Huobi. Hier kunnen gebruikers deze contracten kopen en speculeren of de prijs van Bitcoin boven of onder de huidige prijs zal liggen op een vooraf ingestelde datum.

Uit het linkerdeelvenster kunnen gebruikers kiezen uit een aantal van de meer dan 60 cryptokringen en de beschikbare termijncontracten. Voor Bitcoin biedt Huobi wekelijkse, tweewekelijkse, driemaandelijkse en tweekwartaallijkse contracten en ondersteunt het hefboomeffect tot 125x.

Als u denkt dat de prijs van Bitcoin hoger zal zijn dan de huidige prijs op de expiratiedatum van een bepaald contract, dan moet u een long (koop) positie openen. Als u denkt dat het lager zal zijn, moet u een short (verkoop) positie openen.

Hoe te handelen in Bitcoin Eeuwigdurende Swaps

Eeuwigdurende swaps zijn waarschijnlijk het meest populaire cryptocurrency derivaat. Ze zijn als traditionele futures, met de uitzondering dat ze geen vervaldatum hebben. Met andere woorden, handelaren kunnen ze openen en sluiten wanneer ze maar willen.

Het is het vermelden waard dat Huobi zelfs eeuwigdurende USDT/USD-swaps met een hefboomwerking van 1X -1000X aanbiedt en daarmee de pionier in de sector van de USDT-derivaten wordt.

Bovendien kunnen handelaren voor de niet-stabiele munten gebruik maken van eeuwigdurende swaps met een extreem hoge hefboomwerking tot 125X voor BTC-swaps en 75X voor andere swaps. Met andere woorden, u kunt een positie openen ter waarde van 125 keer het bedrag dat u op uw rekening heeft staan.

Huobi Futures biedt verschillende hendels zoals 1x, 3x,5x,20x, 125x en zelfs 1000x. De gebruiker kan vrij kiezen op basis van zijn behoeften.

Hoewel dit mogelijkheden biedt voor grote winsten, dient u zich ervan bewust te zijn dat het ook uiterst riskant is, aangezien de geringste beweging in de tegenovergestelde richting van uw positie uw positie kan liquideren, waardoor u uw kapitaal kunt verliezen. Het gebruik van hoge leverage is zeker niet aan te raden voor onervaren traders.

Klantenservice

De algemene klantenondersteuning van Huobi is zeer bevredigend. Vanuit onze testervaring is het team zeer responsief en gemakkelijk om mee te communiceren.

Elders is het KYC-verificatieproces bijzonder snel. Nadat we de documenten die nodig zijn voor de identiteitsverificatie hebben ingediend, heeft het team niet meer dan een paar minuten nodig gehad om ze te laten controleren en de rekening goed te keuren voor de handel.

Beveiliging: Is het veilig om te handelen op Huobi Futures?

Huobi is een van de grootste cryptocentransacties ter wereld. Het is een gevestigd bedrijf met duizenden werknemers. Hoewel het nooit wordt aanbevolen om een grote hoeveelheid crypto in een beurs te bewaren, wordt Huobi beschouwd als zeer veilig om te gebruiken.

Het team heeft ook een groot aantal extra beveiligingsfuncties toegevoegd die gebruikers kunnen gebruiken om hun accounts verder te beschermen. Natuurlijk moet je ook oppassen voor oplichters en phishingaanvallen.

Handelsvergoedingen op Huobi

Als het gaat om de handelsvergoedingen, heeft Huobi verschillende vergoedingen op haar platformen, dus laten we eens kijken naar een gedetailleerde uitsplitsing voor individuele handelaren:

Toekomstige handelsvergoedingen

Huobi Perpetual Swaps Handelskosten

Huobi Opties Handelsvergoedingen

Het is ook het vermelden waard dat Huobi Futures ook VIP Sharing Program en Market Maker Program biedt om de overstapkosten van grote gebruikers naar Huobi te verlagen. Bijvoorbeeld, Huobi opties maker vergoeding korting is zo hoog als 0,003 USDT per contract.

Conclusie

In het algemeen is Huobi een van de meest gerenommeerde beurzen die er zijn en ze maken de uitspraken waar. De klantenservice is snel en gemakkelijk te communiceren, de beurs biedt een scala aan verschillende hulpmiddelen om aan de behoeften van de verschillende handelaars tegemoet te komen.

Hun Bitcoin-opties-handelsplatform is handig, nogal intuïtief en gemakkelijk om mee te werken. Er is een reeks verschillende contracten met verschillende hefboomopties en expiratiedata.

Geniet u van het lezen? Deel het alsjeblieft: