Selecteer een pagina

Cryptocurrency projrecten spreken vaak over naar de maan gaan. Beeld: Shutterstock

In het kort: Reddit lanceerde een cryptocurrency genaamd $MOON in mei.

Gebruikers van het platform worden beloond met het ERC-20-token voor het posten.

De penningen kunnen worden verkocht voor contant geld, hebben Reddit gebruikers laten zien.

De cryptogemeenschap van Reddit heeft een manier uitgewerkt om zijn munt van $MOON voor contant geld te verkopen.

Maan – gelanceerd in mei – zijn ERC-20 penningen die worden uitgereikt aan degenen die bijdragen aan de cryptocurrency sectie van de social media site. Hoe beter uw bijdrage, hoe meer Manen u zult ontvangen.

Het punt is om gebruikers van r/CryptoCurrency een deel van hun gemeenschap te laten bezitten. Ze tonen uw reputatie binnen de subreddit, en u kunt ze gebruiken om exclusieve functies te ontgrendelen of gewicht toe te voegen aan de stemmen in peilingen op het platform.

En hoewel het ERC-20 penningen zijn, die draaien op de Ethereum blokketen, worden ze gehost op een testversie van Ethereum, wat betekent dat je ze niet kunt ruilen voor, zeg maar, ETH.

Maar etherische ontwikkelaar Austin Griffith creëerde in juli een manier om de penningen van de ene blokketen naar de andere te verplaatsen – van het testnet, genaamd Rinkeby, naar een etherische zijketen, xDai. Hiermee kunnen gebruikers de lopers in geld omzetten.

[ingebedde-post id=29212 /]

En gisteren heeft een Reddit-gebruiker instructies gepost over hoe dit te doen. Het legt in detail uit dat het omzetten van Manen in contant geld een aantal Ethereum, de decentrale financiering (DeFi) token, Dai, en MetaMask vereist.

Je hebt ook wat Rinkeby Ether nodig – een valuta die wordt gebruikt voor het aandrijven van de Rinkeby blockchain – om de kosten te dekken, en MetaMask – een plugin waarmee gebruikers Ether en andere ERC-20-token kunnen opslaan – en een aantal andere cryptokaarten.

Hoe zet je Manen om in geld?

Dus hier is hoe je je Manen om te zetten in geld, volgens de Reddit-post.

Stuur eerst Manen naar de MetaMask portemonnee. Daarna kunnen ze van MetaMask naar Griffiths xMoon uitwisseling worden gestuurd, en worden veranderd in xMoons. Dit zet de token op de xDai-blokketen.

Zodra de gebruiker de xMoons heeft, kan hij ze verkopen op de decentrale beurs Honeyswap. Van daaruit kan de ontvangen cryptocurrency in ruil voor de xMoons desgewenst op een andere beurs worden verkocht voor fiat.

De methode is al een succes, volgens sommige Reddit-gebruikers.

Een gebruiker schreef gisteren dat het ontdekken van hoe te verkopen Manen was als het winnen van een kleine loterij, toe te voegen: Ik ben zo blij dat er iets goeds uit deze nachtmerrie van een altcoin berenmarkt komt.

En de crypto Twitter-cryptogemeenschap deelde vandaag de dag ook de trucjes om de penningen in contant geld om te zetten.

Tot nu toe, is $402.387 van $MOON in het verleden 24 uur op Honeyswap, volgens de statistieken van de beurs verhandeld. Vandaag handelt de penning voor $0,16.

Prolific r/CryptoCurrency Reddit-gebruikers kunnen de penningen maar beter snel vastklikken.