Selecteer een pagina

Bitcoin-prijskwartpatroon dat de voorspelde Bitcoins Ongoing Rally: Meer opwaartse kant om te komen

In maart verwachtten maar weinig mensen dat Bitcoin op de plaats zou zijn waar het nu is.

De munt is meer dan 200% gestegen sinds de dieptepunten van maart, waaruit blijkt dat de crypto-markt nog lang niet dood is.

Terug bij de dieptepunten waren er enkelen die vreesden dat cryptokringen niet veel langer zouden bestaan.

Bitcoins lopende rally werd echter voorspeld door sommige analisten.

Een van die analisten voorspelde dat de cryptocurrency in mei, slechts enkele maanden na de crash, opnieuw 10.000 dollar zou testen.

Het grafiekpatroon dat hij gebruikte om deze prijsactie te voorspellen, suggereert dat Bitcoin ruimte heeft om hoger te reiken.

Dit sentiment is in lijn met de vooruitzichten voor BTC die een andere handelaar die het snelle herstel van de Bitcoin-prijs voorspelde, deelt.

Tekstboek Grafiekpatroon Voorspellingen Bitcoin heeft meer opwaartse kanten

Toen Bitcoin op 13 maart zo laag als $3.500 neerstortte, verwachtten slechts weinigen dat de munt zo snel terug zou stuiteren als hij deed. In feite waren er op dat moment veel mensen die beweerden dat de cryptocurrency op weg was naar $1,000 en mogelijk lager.

Er waren er echter die voorspelden dat Bitcoin een snelle ommekeer zou ondergaan.

Een van die analisten deelde de onderstaande grafiek. Het suggereerde dat de cryptocurrency in een door Richard Wyckoff gepopulariseerd macroaccumulatiepatroon handelde.

Deze Wyckoff Accumulatie analyse suggereerde dat tegen mei of juni, de cryptocurrency $10.000 zou raken, dan corrigeren. Dit gebeurde. De analyse voorspelde ook dat de Bitcoin na het dieptepunt in juli nog een been hoger zou zijn. Ook dit gebeurde.

Hoewel de analyse niet volledig accuraat was in die zin dat het voorspelde dat Bitcoin 14.000-15.000 dollar in zijn tweede been hoger zou raken, was het wel accuraat in het voorspellen van de timing en de algemene richting van de cryptocentrische munt.

Dezelfde analyse suggereert nu dat Bitcoin is voorbereid om hoger te gaan na de correctie en de daaropvolgende consolidatie.

Grafiek van de prijsactie van BTC met een Wyckoff Accumulatie-analyse door cryptohandelaar Coiner-Yadox (Yodaskk op Twitter) vanaf maart 2020. Grafiek van TradingView.com

Op de achtergrond afdrukken van trends Vergelijkbare fotos

Trends in de keten zijn in lijn met het bullish beeld dat deze analyse schetst.

Zoals gerapporteerd door de Bitcoinist, is er een samenvloeiing van borden aan de ketting die aangeven dat Bitcoin is voorbereid om hoger te gaan in een macro-tijdsbestek. CryptoQuant, een crypto-assetanalysebedrijf, deelde onlangs 10 van deze trends. Ze zijn als volgt:

Mijnwerkerspositie-index

Puell Multiple

Hasjlinten

Alle uitwisselingen Uitstroomgemiddelde

Alle beurzen Reserve

Stabiele muntaanvoerratio

Alle beurzen Stabielmuntenreserve

MVRV-verhouding

Waarde van het netwerk ten opzichte van de Metcalfe-verhouding

Voorraad naar Flow

Een belangrijke reden waarom Bitcoin op het punt staat om hoger te gaan, is dat de hasjsnelheid van het netwerk nieuwe hoogtepunten in het leven roept. Dit suggereert voor veel analisten een onderliggende stiertrend.

Foto door Stephen Leonardi op Unsplash Price tags: xbtusd, btcusd, btcusd Charts van TradingView.com Chart Pattern That Predicted Bitcoins Ongoing Rally: Meer opwaartse kant om te komen