Selecteer een pagina

Chainlink (LINK) is een van de best presterende crypto-assets na de crash begin vorige week. De munt is alleen al in de afgelopen 24 uur met 5% gestegen en overtreft daarmee de 0% prestatie van Bitcoin en de -1% prestatie van Ethereum.

LINK kan de komende dagen nog hoger komen te liggen, omdat de techniek van de cryptografie nog steeds in een bullish staat verkeert.

Kettingverbinding Geprimeerd om hoger te bewegen

Chainlink is voorbereid om hoger te gaan ondanks de stagnatie in de prijs van Bitcoin en Ethereum, de twee marktleiders.

Een crypto-asset-analist deelde de onderstaande grafiek op 26 september. Het toont aan dat LINK op een wekelijkse schaal in een positieve positie blijft omdat het twee cruciale tekenen van een bullish trend vormt: een hamer kaars op de weekly chart en de wekelijkse RSI die de midline omkeert naar een niveau van steun:

Deze is hier zeker niet gedaan. In feite denk ik dat we net weer beginnen. 1. 1. Wekelijkse kaars laat een MASSIVE hamerkaars zien (geeft de omkering aan). 2. 2. Wekelijkse RSI flipte de middellijn om te ondersteunen. Solide, zei de trader met betrekking tot de onderstaande grafiek.

Grafiek van de prijsactie van LINK in de afgelopen jaren met analist JJCycles op Twitter. Grafiek van TradingView.com

Een andere analist heeft dit herhaald, maar heeft de aandacht gevestigd op de kortetermijnvooruitzichten van het actief.

De grafieken die hij deelde geven aan dat Chainlink net een kortetermijn berenpatroon heeft ontkracht. Deze ongeldigmaking kwam omdat LINK verder opwaarts is gegaan naar de bovenkant, met recentelijk $10 en nog steeds hoger.

Zou kunnen leiden tot een DeFi Rally

Analisten zeggen dat kracht in de waarde van LINK zou kunnen leiden tot een bredere rally in de waarde van decentrale financiële altcoins.

Kelvin Koh, een partner van The Spartan Group, zei eind augustus dat het mogelijk is dat LINK en BAND daadwerkelijk aan prijsactie in de rest van de DeFi-markt voorafgaan:

Oracles leidde de vorige etappe van DeFi rally op de weg naar boven en dan op de weg naar beneden. Als de beweging van vandaag in $LINK en $BAND een indicatie is, moet de volgende rally voor de bredere DeFi ruimte volgen.

Oracles leidde de vorige etappe van DeFi rally op de weg naar boven en dan op de weg naar beneden. Als de beweging van vandaag in $LINK en $BAND een indicatie is, moet de volgende rally voor de bredere DeFi ruimte volgen. – SpartanBlack (@SpartanBlack_1) 22 augustus 2020

Dit was eerder dit jaar het geval toen Chainlink en BAND, ondanks de zwakte in de rest van de markt, sterke stappen hoger zagen.

Gekenmerkt beeld van de prijskaartjes van Shutterstock: linkusd, linkbtc-grafieken van TradingView.com Chainlink (LINK) drukt voorbij $10 als Wekelijkse grafiek blijft bullish